Jeden z nejvytíženějších tahů Teplicemi se v úterý zúží na jeden pruh. Víme, jak dlouho bude provoz v Nákladní ulici omezen
Ilustrační foto
Most

Teplice – V úterý 19. září silničáři zahájí v Nákladní ulici v Teplicích opravu vozovky na přiblížně kilometr dlouhém úseku silnice I/13. Během I. etapy bude opravovaný úsek průjezdný jedním směrem.

„Na základě diagnostického průzkumu, který ukázal, že vozovka vykazuje řadu poruch, příčné a podélné trhliny i výtluky, zde vyměníme obrusnou vrstvu v celé šíři včetně okružní křižovatky a jejího bypassu. Rekonstrukce je rozdělena celkem do třech etap.  Dojde k uzavření jízdního pruhu ve směru od čerpací stanice Shell k Masarykově třídě a pro řidiče zde bude platit dopravně značená objízdná trasa. Jízdní pruh ve směru od čerpací stanice ONO směrem na nájezd na silnici I/8 na Dubí bude pro řidiče průjezdný se sníženou rychlostí," uvádí ŘSD Ústeckého kraje v tiskové zprávě.

Stavební práce budou probíhat po dobu 6 týdnů, předpoklad ukončení je do konce října. Zhotovitelem opravy za 13,8 mil. Kč je společnost MI Roads a.s. a B E S s.r.o.

O průběhu prací a změně dopravního omezení v průběhu výstavby informuje ŘSD na krajském X (dříve Twitter). 

 

Nákladní v Teplicích

Vyznačený úsek ulice Nákladní v Teplicích začnou silničáři opravovat v úterý 19. září. Otevřen bude jen ve směru na nájezd na silnici I/8. Pro druhý směr bude vyznačena objížďka. Zdroj: ŘSD

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru