Čeští a němečtí policisté budou více spolupracovat v příhraničí
Foto: Policie ČR
Most

Ústecký kraj - Dne 18. září došlo k slavnostnímu podpisu Prohlášení o spolupráci mezi Krajským ředitelstvím policie Ústeckého kraje a Ředitelstvím Spolkové policie Pirna k realizaci společných hlídek v příhraničí.

„Za krajské ředitelství dokument podepsal ředitel krajského ředitelství plk. Jaromír Kníže, za Ředitelstvím Spolkové policie Pirna jeho prezident André Hesse. Podepsaný dokument mimo jiné vytyčuje několik cílů společné přeshraniční spolupráce. Především zvýšit efektivitu a účinnost plnění stanovených úkolů, posílit pocit bezpečí obyvatelstva žijícího v příhraničí a zintenzivnit a zlepšit spolupráci zúčastněných útvarů za účelem odvracení hrozeb pro veřejnou bezpečnost a pořádek, stejně jako potírání přeshraniční a mezinárodní kriminality. Výše zmíněná spolupráce byla slavnostně zahájena okamžikem podpisu výše uvedeného dokumentu," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru