Ústí nad Labem – Děti jsou radost, ale často i starost. Zná to jistě každý rodič. Věnujete svým potomkům spoustu času, aby byli zdraví, šťastní a spokojení, a ono se to přesto ne vždy daří podle vašich představ. V takovém případě člověk ocení radu odborníka. Rady specialistů z různých oborů péče o děti máte možnost si vyslechnout na workshopech Zdravé rodičovství. Akce se uskuteční 30. září 2023 v Ústí nad Labem v rodinném centru Slunečník od 10 hodin.

Cílem workshopů je pomoci rodičům v prvních letech rodičovství a v přípravě na něj.

Celodenním programem vás bude provázet Simona Šimková, moderátorka TV Nova a čerstvá maminka. V dopolední části budou vždy připraveny přednášky tří odborníků: laktační poradkyně, dětského psychologa a fyzioterapeuta. Odpolední část bude věnována osobním konzultacím s odborníky.

Pro děti bude po celou dobu zajištěn zábavný program. K dispozici bude herní koutek, dílničky nebo malířka na obličej. Bude připraveno i cvičení pro rodiče s dětmi.

Workshopy jsou přístupné všem zájemcům zdarma. Pokud si budete chtít poslechnout odborníky a poradit se s nimi, můžete své děti starší 3 let ponechat v dětské zóně pod dozorem asistentek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru