Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Most – Policisté mosteckého obvodního oddělení sdělili podezření mužům ve věku 23 a 34 let ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Oba v říjnu řídili vozidlo s drogou v těle.

Mladší z nich jel ve vozidle Volvo a narazil na služební vůz pár minut po půlnoci na ulici Rudolická. Policistům neuniklo nervózní chování kontrolovaného cizince, a proto ho vyzvala, aby se podrobil testu na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle. „Výsledek nedopadl pro motoristu dobře. V krvi mu koloval pervitin," podotkl policejní mluvčí Václav Krieger.

Druhý šofér ve škodovce potkal policejní hlídku v odpoledních hodinách v ulici Žatecká po tom, co na sebe upozornil přestupkem. I tohoto řidiče strážci zákona vyzvali k testu na přítomnost drogy během jízdy. Scénář se opět opakoval s tím rozdílem, že starší z mužů měl pozitivní test nejen na amfetamin, ale i na THC. „Oba řidiče policisté zadrželi a převezli k lékařskému vyšetření. Toxikologická zpráva potvrdila původní podezření," doplnil mluvčí.

Od soudu mohou oba odejít v případě uznání viny až s ročním trestem odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru