Coworkingové centrum v pasáži U Lva v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Sdílená místa, kde mohou lidé pracovat, případně vyřizovat své pracovní záležitosti, tzv. coworkingová centra jsou součástí každého většího města. Ani Most již není výjimkou. Ve městě jsou dokonce dvě.

To první, v pasáži U Lva, zřizuje město Most. V roce 2023 využilo sdílené pracoviště 40 nájemníků v rámci 809 návštěv. čtyři zájemci využili možnost individuální konzultace svého podnikatelského záměru a podporu v oblasti zahájení podnikání. „Uvažujeme o dalším vylepšeních, jako město jsme také podpořili další centrum, které nabízí i krátkodobé hlídání dětí, což v tomto centru s ohledem na prostor není možné," podotknul primátor města Marek Hrvol. 

V průběhu loňského roku se v coworkingovém centru uskutečnilo také 13 workshopů a přednášek. Město v centru hradí energie a další poplatky spojené se správou centra, financuje i jednotlivé workshopy. „Myslím, že s fungování centra v prvním roce můžeme být spokojeni," dodal primátor. 

Uživatelé coworkingového centra si v Turistickém a informačním centru vyzvednou identifikační kartu, pokud chtějí místo využít, rezervují si jej předem. Více informací ZDE.

Další coworkingové centrum najdete v Bridge 714. Více info ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru