Foto: Síť X prezidenta Petra Pavla
Most

Ústí nad Labem – Galavečer LETECKÝ SPORTOVEC ROKU 2023 proběhne v Severočeském divadle v Ústí nad Labem v sobotu 24. února 2024 od 20.15 a bude vysílán živým přenosem na programu ČT sport. Na nejvyšší ocenění jsou nominování sportovci Aeroklubu České republiky, Letecké amatérské asociace a Svazu modelářů ČR. Na galavečer přijede také prezident republiky Petr Pavel.

Stejně jako vloni i letos byli naši letečtí sportovci ve světě velmi úspěšní. Organizátoři jim tímto galavečerem chtějí vzdát hold a povznést tak prezentaci leteckého sportu České republiky na nejvyšší mezinárodní úroveň. Účast na galavečeru potvrdil prezident České republiky Petr Pavel a prezident Mezinárodní letecké federace FAI David Monks.

V souvislosti s konáním akce upozorňuje město Ústí nad Labem k omezení parkování v okolí Severočeského divadla, konkrétně v ulicích Pařížská, U Divadla, Vaníčkova a U trati. Omezení parkování potrvá od 23. do 24. února.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru