Je to náhoda, že si vybral k likvidaci zrovna drahý koš s lisem? Foto: Policie ČR
Most

Most – Mostečtí policisté vyjížděli ve středu ve večerních hodinách do ulice třída Budovatelů, kde došlo k poškození nově vybudovaného odpadkového koše s lisem.

Tam, v samotném centru města, městští strážníci zadrželi muže značně pod vlivem alkoholu. Mostečan byl údajně velmi rozrušený a rozčílený. „Za svého soupeře si vybral odpadkový koš, na kterém se rozhodl svoji zlost vybít. Muž měl do koše kopat tak dlouho, než se převrátil a spadl na zem," popsal dění policejní mluvčí Václav Krieger. Jeho počínání neuniklo pracovníkovi obsluhující městský kamerový systém, který zalarmoval hlídku.

Policisté hlídkové služby si zadrženého muže ve věku 40 let od strážníků převzali a ten se ráno probudil v cele. Na služebně si převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. „V případě uznání viny hrozí muži za rvačku s odpadkovým košem až roční vězení," dodal mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru