Dívčí seskupení Lollipopz roztančilo náměstí v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Ani aprílové počasí neodradilo mladé fanoušky dívčí hudební a taneční skupiny Lollipopz od návštěvy programu, který je připraven v rámci velikonočních slavností. Další, kdo rozparádí publikum, bude tanečníci z tanečního studia Kamily Hlaváčikové. Nenechte si to ujít, jejich program začíná v 16.15 hod.

 Někteří měli to štěstí, že se mohli se svými idoly i vyfotit. Foto: Oldřich Hájek

Program na 1. náměstí v Mostě bude pokračovat i v dalších dnech až do sobotu. 

Mostecké velikonoční trhy. Foto: Oldřich Hájek

Kolem slavobrány je tematická výzdoba, kterou připravily mostecké mateřské školy. Foto: Oldřich Hájek

 

Velikonoční veselice začala v neděli i v Litvínově. Zaujala hlavně obří slepice s ještě větším kohoutem, které "drezúroval" růžový velikonoční zajíček. Opeřenci s ušákem se předvedli jak na nádvoří zámku, tak potěšili návštěvníky foodfestivalu na náměstí Míru. I zde budou oslavy svátku jara pokračovat.

Obří kohout se dvořil pohledné kvočně. Foto: jip

Od úterý budou na náměstí stánky s velikonočním zbožím a občerstvením. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru