Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Mostečtí policisté objasnili vloupání do areálu skladu na okraji okresního města. V druhé polovině března si tehdy ještě neznámý muž zjednal přístup na soukromý pozemek tím, že poničil oplocení objektu. Zřejmě nechtěl být mediální hvězdou, proto za plotem utrhl a odcizil bezpečnostní kameru, která soukromé prostory hlídala.

Na nákladové rampě pak objevil čtyři litinové disky od automobilu za 20 tisíc korun. Po odchodu muže kola pochopitelně zmizela. Vloupačkou se policisté ihned zabývali a kriminalistický technik zajistil na místě několik stop. „Po vyhodnocení zajištěného důkazního materiálu měli ochránci zákona jasno. Nezvaným návštěvníkem byl již v minulosti soudem potrestaný 35letý muž z Mostecka, který se loňského roku vrátil z vězení. Toho si policisté předvolali k výslechu a předali mu sdělení podezření ze spáchání přečinu krádež vloupáním," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Muž má teď další velkou šanci podívat se za mříže znovu, a to v případě uznání viny až na další tři roky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru