Ilustrační foto: CC0
Most

Kadaň – Zatímco praktičtí lékaři zatím vysvětlují zájemcům o očkování proti černému kašli, že mají obdržet objednané vakcíny až v polovině června (vyjma vakcín pro těhotné), v očkovacím centrum v Kadani je k dispozici pro zájemce už nyní.

„V očkovacím centru kadaňské nemocnice nabízíme možnost očkování dospělých vakcínou Adacel Polio proti záškrtu, tetanu, černému kašli a dětské obrně. Zájemci o aplikaci vakcíny se mohou objednat na telefonním čísle 474 944 307,“ potvrzuje marketingová specialistka Karolína Odlasová. Vakcínu v očkovacím centru zájemcům aplikují za přímou úhradu 936 Kč (899 Kč za vakcínu a 37 Kč za její aplikaci). Zdravotní pojišťovny poskytují na očkování příspěvek.

„Zájemcům o očkování dále nabízíme aplikaci vakcín bez předešlé registrace proti covidu-19, chřipce a klíšťové encefalitidě. Zároveň jsme však schopni dodat a aplikovat i další vakcíny podle požadavků pacientů za přímou úhradu pacientem, jako vakcíny proti RS virům, pásovému oparu a dalším,“ dodává Karolína Odlasová.

Očkovací centrum Nemocnice Kadaň je otevřeno každý pátek (vyjma svátků) od 8:00 do 11:30 hodin ve 2. patře dětské polikliniky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru