Foto: MP Most
Most

Most - Na linku mostecké městské policie 156 oznámil oznamovatel, že se na čerpací stanici nachází značně podnapilá žena, která bude pravděpodobně řídit vozidlo, a předal operačnímu pracovníkovi popis podezřelé osoby a vozidla.

K události byla ihned vyslána nejbližší motohlídka strážníků. Ke strážníkům se na místě přihlásil muž, který uvedl, že byl uvnitř budovy čerpací stanice, poté uslyšel ránu, a zjistil, že do jeho vozidla narazilo jiné vozidlo. Dále uvedl, že se řidič pokusil od nehody ujet, ale podařilo se mu v tom zabránit.

Strážníci vyzvali muže, viníka nehody, který seděl na místě řidiče, k prokázání totožnosti a předložení dokladů potřebných pro řízení vozidla. Muž prokázal svoji totožnost a doznal, že nevlastní řidičské oprávnění.

"Dalším šetřením pak strážníci zjistili, že se dvěma muži přijela na čerpací stanici žena, která řídila uvedené vozidlo, a jevila taktéž známky požití alkoholu nebo jiné návykové látky," sdělila mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Strážníci na místo přivolali Policii ČR a oba podezřelé, řidiče a řidičku, předali se všemi poznatky a záznamem z minikamery policistům k dalším úkonům.  

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru