Trhne dnešní vysílání u jezera Most divácký rekord? Foto: město Most
Most

Most – Je to tady, dnešní večer budou společně jako jeden muž fandit hokejoví fanoušci svému týmu při mistrovství světa v hokeji. Výsledky ze základní skupiny připravily takové malé déjà vu. Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Jenže čeští fanoušci by mohli nesouhlasit. Opět totiž při domácím mistrovství nastoupí český výběr ve čtvrtfinále proti týmu USA. Stejně jako v roce 2004. Čtvrtfinále – dá se říct, že tohle je zápas o všechno. Tady se rozhodne, zda bude mít hokejový výběr možnost hrát o medaile. 

Tentokrát budou fanoušci doufat, že výsledek bude jiný než v roce 2004. Máme totiž zámořskému týmu co vracet. Nejen tehdejší vyřazení. Ale i nemilou prohru z loňského roku, kdy USA proti Česku zvítězilo se skóre 3:0. Určitě by se nám líbilo spíše zopakování výsledku z boje o bronz v roce 2022, kdy český tým porazil Američany vysoko 8:4.

Jak to nakonec celé dopadne můžete sledovat společně s dalšími fanoušky pod širým nebem je jezera Most. „Dnes večer fandíme všichni! Ve 20:20 hodin vysíláme přímý přenos čtvrtfinálového zápasu Česko – Amerika.    Neseďte doma a přijďte fandit s námi k jezeru Most. Těšíme se na vás! Zajištěn bude posilový autobus MHD Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova," vyzývá fanoušky facebooková stránka města Mostu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru