Foto: Město Most
Most

Most – Finálové utkání a zápas o bronzovou medaili můžete i dnes sledovat na velkoplošné obrazovce u jezera Most. Dopravní podnik posílí spoje.

Na finálové utkání od 20:20 lze k přepravě k Jezeru Most využít:

  • Standardní spoj linky č. 16, který k Jezeru Most přijíždí dle jízdního řádu v 19:40.
  • Mimořádně k jezeru Most budou prodlouženy tři spoje linky č. 30, které jinak končí na Nádraží a k Jezeru Most nejedou. Časy odjezdu z vybraných zastávek těchto spojů jsou uvedeny v grafice. Spoje v úseku Nádraží – Jezero Most staví na všech zastávkách.

Foto: Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova

Po skončení večerního finálového utkání lze k přepravě od Jezera Most využít posilový autobus (při velkém počtu cestujících bude kapacita posílena dalším autobusem), který pojede po trase linky č. 30 až do zastávky 1. ZŠ (bude zastavovat na všech zastávkách po trase).

Předpokládaný odjezd od Jezera Most je ve 23:00. V případě prodloužení utkání autobus počká na jeho konec.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru