Policejní hlídce se podařilo dopadnout muže podezřelého z loupeže. Vypátrali ho během několika hodin
Ilustrační foto
Most

Most - Dobrou práci odvedli policisté hlídkové služby. Podařilo se jim vypátrat muž podezřelého z loupeže. K trestnému činu mělo dojít v mostecké ulici Česká. Tudy šel kolem 2. hodiny v noci poškozený starší muž domů. Netušil ale, že ho někdo sleduje.

Při odemykání vchodových dveří k němu zezadu přistoupil neznámý muž s nožem, ten mu držel u krku a požadoval vydání peněženky. Napadený muž mu ze strachu svoji peněženku vydal a neznámý z místa utekl. Loupež poškozený ihned ohlásil policii.

Hlídky pak na základě popisu po podezřelém muži začaly pátrat. Muž s lupem zamířil na benzinovou čerpací stanici, kde utratil peníze a také platil odcizenou platební kartou. Na nákup přišel ještě jednou, ale další platba mu nevyšla. Hlídka policie podezřelého muže objevila před 6. hodinou ranní venku na sídlišti Výslunní.

"To už peněženku s doklady údajně zahodil. Vyšetřovatel 33letého muže z Mostu obvinil ze zvlášť závažného zločinu. Muž byl zadržen a poté byl předán do věznice na základě příkazu k dodání do výkonu trestu pro jiný delikt," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru