Obránce Karel Kubát byl vyřazen ze sestavy, hledá si nové angažmá
Litvínovský obránce Karel Kubát byl z výkonnostních důvodů vyřazen ze sestavy. Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Litvínovský obránce Karel Kubát byl z výkonnostních důvodů vyřazen ze sestavy. Jednatřicetiletý zadák dostal od vedení Vervy povolení hledat si nové angažmá. Ve žlutočerném dresu se do konce sezóny již neobjeví.

Vedení Vervy došla trpělivost. Obránce Karla Kubáta vyřadilo ze sestavy a dalo mu povolení hledat si nové angažmá. Jednatřicetiletý obránce působil v Litvínově od dorosteneckého věku. Za A-tým Vervy odehrál 541 zápasů, ve kterých zaznamenal 193 bodů za 57 gólů a 136 asistencí. Mimo litvínovskou Vervu strávil sezónu na Spartě a odehrál jeden ročník v ruské KHL za Admiral Vladivostok.

Do aktuálního ročníku Tipsport extraligy se vrátil do Litvínova a měl být opět litvínovským tahounem. Ve 23 zápasech zaznamenal pouze čtyři kanadské body a ve statistice +/- byl s -15 nejhorší mezi obránci severočeského celku. Ofenzivní zadák už dostal v letošní sezóně od litvínovského vedení jedno varování, kdy byl vyřazen z kádru, ale po návratu k jeho progresu nedošlo, a tak se s litvínovským klubem loučí. „Karel od nás v letošní sezóně dostal již několik příležitostí prokázat své kvality. Bohužel nenaplnil naše očekávání být jedním z tahounů obranných řad. Nyní má od nás povolení hledat si nové angažmá,“ říká generální ředitel klubu Jiří Šlégr.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru