Fotbalisté začnou soutěž v polovině prázdnin. V sobotu přivítají Chemnitz
Ilustrační foto: CC0
Sport

Most - Zajímavý soupeř přijede v sobotu 26. června na Fotbalový stadion Josefa Masopusta. FK Baník Most - Souš změří síly s německým Chemnitzem a hrát se bude od 15 hodin.

Na utkání s Chemnitzer FC v sobotu 26. června od 15 hodin mohou fanoušci za padesátikorunu, podmínkou je také jedna z těchto náležitostí:

  • negativní výsledek antigenního testu
  • čestné prohlášení o absolvování organizovaného testování v rámci zaměstnání nebo školní výuky
  • protokol o očkování (nejméně tři týdny od první dávky)
  • protokol o prodělání nemoci (v předchozích 90 dnech)

Bývalý východoněmecký klub hrával nejvyšší soutěž NDR a byl několikanásobným účastníkem evropských pohárových soutěží. Nyní nastupuje v regionální lize a s Baníkem by měl tímto zápasem začít spolupracovat na několika úrovních, jak na úseku mládeže, tak dospělých, dále v rámci tréninků, v podobě přípravných utkání a v dalších směrech.

Do nové sezóny divize má Most vstoupit 31. července doma proti Štětí. Ve 2. kole zajíždí do Březové a ve třetím přivítá doma Neratovice-Byškovice. Jedná se o identický rozpis utkání z minulého nedohraného ročníku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru