Produktivní forvard Richard Jarůšek pokračuje v Litvínově! Verva se s ním dohodla na nové dvouleté smlouvě
Foto: HC VERVA Litvínov
Sport

Litvínov - Litvínov se v nové sezóně bude moci opět spolehnout na služby produktivního útočníka Richarda Jarůška. Devětadvacetiletý forvard se s vedením klubu dohodl na nové dvouleté smlouvě.

Skvělá zpráva pro všechny litvínovské příznivce. V černožlutém dresu přidá další sezónu útočník Richard Jarůšek. Na severu Čech působí od extraligového ročníku 2019/2020, kdy posílil Vervu po příchodu z pražské Sparty. V Litvínově nastoupil do 107 utkání, ve kterých vstřelil 41 gólů a přidal 31 asistencí. „S Richardem jsme intenzivně jednali přes čtyři měsíce. Jsme rádi, že jsme se dohodli na nové dvouleté smlouvě a věříme, že nám v nové sezóně pomůže k týmovému úspěchu,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Urostlý forvard se stal poslední dvě sezóny nejlepším střelcem Vervy. V ročníku 2019/2020 zazářil dvaadvaceti brankami a v loňské sezóně nastřílel do sítí soupeřů devatenáct gólů. V září nastoupí již do své třetí sezóny v litvínovském dresu a bude se snažit navázat na své výkony z předešlých let. „Ríša byl důležitou součástí Litvínova poslední dva roky, co se týče střeleckého potenciálu. V první sezóně se dostal přes dvacet gólů a ve druhé tuto hranici atakoval. Jsme rádi, že u nás bude pokračovat a věřím, že bude důležitou součástí našeho mužstva i v nové sezóně,“ říká hlavní trenéry Vervy Vladimír Országh.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru