Na soustředění malých hokejistů v Mostě skočil na led také hokejista ze zámořské NHL
Ondřej Kaše na soustředění Mosteckých lvů. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Most – Přes sto dětí rozdělených do čtyř skupin se v tomto týdnu účastní soustředění Mosteckých lvů v Mostě.

Úterní den byl pro kluky i dívky zpestřením. Na ledě se mezi nimi objevil Ondřej Kaše, hráč zámořské NHL z klubu Boston Bruins.

Malým hokejistům rozdával cenné rady. „Snažím se kluky povzbuzovat a doufám, že jsou rádi, že jsem tady,“ uvedl hokejový útočník pocházející z nedaleké Kadaně. Celé soustředění je konané formou příměstského tábora. „Poprvé to děláme v takto velkém formátu,“ řekl Jaroslav Štěpánek z Mosteckých lvů.

Soustředění má i charitativní podtext. Jeho součástí byla sbírka na pomoc šestileté Terezce Bringlerové z Mostu, která trpí od narození onemocněním kloubů a svalů. Symbolický šek na 50 tisíc korun převzali v úterý rodiče handicapované dívky přímo na ledě zimního stadionu od vedení města Mostu i mosteckých hokejistů. Dar rodiče využijí na nákup invalidního vozíku.

2707lvi

Předání šeku na 50 tisíc korun. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru