Verva si pojistila brankoviště. Denis Godla podepsal nový kontrakt
Denis Godla. Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Litvínov udržel ve svém kádru brankáře Denise Godlu. Litvínovská jednička se s vedením klubu dohodla na nové smlouvě. „Udržet Denise bylo pro nás klíčové. V letošní sezóně opět předvádí výborné výkony a je základním stavebním kamenem našeho týmu. Jsme rádi, že jsme se dohodli na nové dvouleté smlouvě,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Rodák z Kežmaroku do Litvínova přišel před sezónou 2020/2021 a stal se jasnou jedničkou tradičního extraligového klubu. Za Vervu odchytal již 90 zápasů s úspěšností zásahů 90,78% a z toho sedmkrát udržel čisté konto. Šestadvacetiletý brankář si v černožlutém dresu připsal 43 vítězství.

Slovenský gólman tak bude pokračovat už ve třetí sezóně v dresu Vervy. Aktuálně se řadí na 13. místo v počtu odchytaných utkání mezi brankáři v historii Litvínova. „Jsem rád, že jsme se s vedením klubu dohodli. Mou prioritou bylo prodloužit smlouvu v Litvínově. Cítím se tady dobře, mám hodně známých a v kabině spolu dobře vycházíme. Se Zdeňkem Orctem jsme si sedli a hodně mě toho naučil po hokejové i životní stránce. Jsem rád, že budu moci pokračovat v Litvínově a dále se zlepšovat,“ říká brankář Denis Godla.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru