Softballoví junioři Painbusters Most mistry České republiky. Obratem v poslední směně získali mistrovský titul
Painbusters Most
Sport

Most - Rozhodující zápas, poslední směna rozhodujícího třetího zápasu, dva outy a mostečtí Painbusters prohrávají s ledenickými Žraloky o bod. Podobné drama juniorská extraliga ještě nezažila.

Extraliga juniorů se letos odehrála v tomto složení: Beavers Chomutov, Hroši Havlíčkův Brod, Painbusters Most, SK Joudrs Praha, Snails Kunovice a Žraloci Ledenice.

V základní části nejvíce vítězství vybojovali hráči Painbusters, do play-off se probojovali i Hroši, Žraloci a Beavers. Sérii o udržení v elitní šestce mezi sebou odehráli Snails Kunovice a Joudrs Praha. Jediný pražský zástupce příslušnost neuhájil a bude pro další sezónu působit v nižší soutěži.

V semifinále si Žraloci poradili s havlíčkobrodskými Hrochy 2:1 na zápasy a severočeské derby Most vs Chomutov ovládli Mostečtí po dvou jasných výhrách. Souboj poražených semifinalistů vyhráli Hroši a získali tím bronzové medaile.

Finálovou sérii zahájili Žraloci z Ledenic sobotní výhrou v domácím prostředí 6:1. V neděli pak v MostěPainbusters nejprve srovnali sérii výhrou 7:3 a rozhodující zápas zlomili až v samotném závěru, kdy na dva outy obsadili Adam Borl a Adam Buchner mety a posledním možným, ale vítězným odpalem je stáhl David Štýs. Most tak otočil skóre zápasu na 5:4, celou finálovou zápasovou sérii na 2:1 a obhájil mistrovský titul z roku 2021.

Konečné pořadí Extraligy juniorů 2022:

1. Painbusters Most
2. Žraloci Ledenice
3. Hroši HB
4. Beavers Chomutov
5. Snails Kunovice

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru