Dobojováno 2022. Softbalová republika zná své mistry a vicemistry pro rok 2022
Softbalová republika zná své mistry a vicemistry pro rok 2022.
Sport

Most - Softbalová republika zná své mistry a vicemistry pro rok 2022. V ženské kategorii zkompletovaly svůj hattrick hráčky pražských Joudrs. Klasika. Všechno ostatní už byl přepis dějin českého softballu. Druhé místo po tuhém a statečném boji obsadily ženy Tempa Praha v čele s letos excelentní nadhazovačkou Martinou Bláhovou. Poprvé v historii!

Mužská extraliga dospěla do finálové sériemezi Locos Břeclav a Painbusters Most s rozuzlením v uplynulém víkendu. A bylo jasné, že i tady to bude mockrát poprvé. Břeclavští se do finále dostali podruhé, poprvé v roce 2019 neuspěli proti Žralokům z Ledenic.

Pro Mostecké to bylo velké a pro všechny velmi překvapivé poprvé. Poprvé v historii Most poráží ve čtvrtfinálové sérii loňské mistry z Ledenic 3:1 na zápasy a zařizuje senzaci roku. Poprvé se podařilo týmu otočit semifinálovou sérii z 0:2 na zápasy na 3:2. A byli to Painbusters Most. Poprvé. Poprvé se do finále probojovaly dva nejmladší týmy ligy a bylo tím jasné, že na putovní pohár extraligy bude dopsáno poprvé nové jméno vítěze.

Šťastnějším a objektivně lepším týmem byl Locos Břeclav a po televizní zápasové sérii 3:1 se stal mistrem České republiky. Poprvé. Stříbrné medaile a titul vicemistrů ČR vezou domů šťastní a na svou cestu sezónou právem hrdí hráči Painbusters Most. Poprvé. Pevně věříme, že ne naposledy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru