Stolní tenis: Prvenství bral Vojta Dráždil, na turnaji bylo rekordní množství hráčů
K. Martinová, V. Dráždil a A. Škapová. Foto: SKST Baník Most
Sport

Most, Štětí - O víkendu proběhl v herně stolního tenisu SK Štětí bodovací turnaj kategorie U13 a U15 ve stolním tenise. Turnaje se zúčastnilo celkem rekordních 53 hráčů a hráček. SKST Baník Most reprezentovalo celkem 7 hráčů. Vojta a Martin Dráždilovi, Luboš Feix, Tomáš Srp, Adam Hejč a dva nováčkové Filip Bartes a Vojta Stříbrný.

Turnaj začal zápasy ve skupinách, kdy velkým úspěchem je postup vše našich borců do hlavní soutěže. Zde se už našim borcům dařilo se střídavými úspěchy, kdy přes první kolo postoupil Vojta Dráždil, Tomáš Srp a překvapení turnaje Filip Bartes. Ostatní borci po svých prohrách byli odkázáni na boj o umístění. V další fázi se dařilo už jen Vojtovi Dráždilovi, který nakonec při cestě do finále neztratil ani jediný set, kdy ve finále si poradil s Kateřinou Kubánkovu 3:1 a celý turnaj vyhrál. Filip Bartes v zápase o 15. místo porazil Tomáše Srpa a stal se tak při prvním startu druhým nejúspěšnějším hráčem SKST Baníku Most.

Všichni naši borci zaslouží velkou pochvalu za vzornou reprezentaci mosteckého oddílu. Vojtovi Draždilovi gratulujeme k jeho vítězství v turnaji. Velký dík též patří trenérům Josefu Lukaščukovi a Antonínu Hejčovi za dobré rady sportovcům. V neposlední řadě poděkování rodičům, kteří naše hráče podpořili.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru