O víkendu čekají Bivoje dva zápasy na domácí půdě. Hostit budou Petrovice a Karlovy Vary
Foto: SK Bivoj Litvínov
Sport

Litvínov - Litvínovští hráči jsou po dvanácti odehraných kolech s 24 body na třetím místě prvoligové tabulky. Karlovy Vary mají na pátém místě stejný počet odehraných zápasů a pouze o tři body méně. Prvoligovou soutěž hrají druhým rokem.

V loňské sezoně skončili s 24 body na předposledním 13. místě (o 8 bodů před posledním Litvínovem). V následném play-down ale hned v prvním kole přehráli 4:1 na zápasy dvanáctý Rožnov a zajistili si účast v první lize i pro letošek (podobně jako Litvínov přehrál hned v první kole jedenáctý Pelhřimov).

Petrovice v následné baráži postoupili poprvé do první ligy, když přehráli také Rožnov výsledkem 3:2 na zápasy. V letošní sezóně mají odehráno prozatím pouze 8 zápasů, v nichž ale již získali slušných 14 bodů. Bivojové vědí, že je v těchto zápasech nečeká vůbec nic jednoduchého, ale do zápasů jdou hlavně s přáním vyrovnat se svým výkonům z venkovních zápasů, kde se jim aktuálně daří mnohem lépe.

Výsledky v posledních kolech:
Pelhřimov - Bivoj Litvínov 3:5, Bivoj Litvínov - Start Praha 6:8, Kladno - Bivoj Litvínov 5:10
Petrovice - Ostrava 7:5, Petrovice - Brno 3:4p., Start Praha - Petrovice 7:8
Svitavy - Karlovy Vary 6:5, Karlovy Vary - Black Angels 10:9, Ostrava - Karlovy Vary 5:4

BIVOJ LITVÍNOV vs. Petrovice - v sobotu 25. listopadu od 19:00
BIVOJ LITVÍNOV vs. Karlovy Vary - v neděli 26. listopadu od 18:30

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru