Stolní tenisté mají za sebou vydařený konec sezóny, rozloučili se dvěma výhrami
Foto: Bořík Milan a Bíma Miroslav při čtyřhře
Sport

Most - Poslední kolo 3. ligy mužů sehrál, na domácích stolech, o uplynulém víkendu „A“ tým SKST Baníku Most. Se sezónou se rozloučili výborně - a to dvěma výhrami.

První se utkali s mužstvem TTC Ústí nad Labem „A“. Po úvodních čtyřhrách a stavu 1:1 na zápasy naši hostům odskočili až na stav 7:2. Hlavně díky skvělému výkonu Honzy Macháčka, který dokázal zvrátit průběh svých zápasů. Dvakrát prohrával 0:2 a nakonec vybojoval vítězství 3:2 nad Michalem Sklenářem a Karlem Seibertem. Stejně tak dokázal otočit zápas i Milan Bořík nad Milanem Votavou. Hosté sice začali pomalu dotahovat, ale to jim nestačilo. Na mosteckých stolech po dvou hodinách podlehli výsledkem 6:10 na zápasy.

Body: BOŘÍK Milan 3,5; MACHÁČEK Jan 3; BÍMA Miroslav 2,5; ŽIELINSKÝ Tomáš 1

Nedělní zápas pro naše kluky nevypadal optimisticky. Z osobních důvodů se nemohl utkání zúčastnit Tomáš Žielinský a bohužel se z důvodů velkého počtu zraněných hráčů nepodařilo najít žádného náhradníka. „Ačko“ tak mělo nastoupit do utkání proti celku TTC Litoměřic „B“ v neúplné sestavě 3 hráčů. Nakonec se ukázalo, že vlivem kolize 3. ligy a krajských přeborů dorostu nemohli také Litoměřice přijet v plné sestavě. Hrálo se tedy tři na tři. I v tomto utkání naši nezaváhali a od začátku bez problémů procházeli přes své soupeře většinou výsledky 3:0. Až za stavu 7:1 pro domácí nedokázal Miroslav Bíma otočit 5 set ve svůj prospěch a prohrál zápas 2:3 s Václavem Hruškou, ale hned na druhém stole si koncovku pohlídal Milan Bořík a 3:2 zvítězil. Ke konci se hosté pokusili velkou bodovou propast dotáhnout, to se jim však nepovedlo. Most „A“ zvítězil ve svém posledním utkání sezóny poměrem zápasů 10:5.

Body: MACHÁČEK Jan 3; BÍMA Miroslav a BOŘÍK Milan po 2,5; 2 x W:O

(hou)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru