Mostecký strongman Petr Pastýřík míří na mistrovství siláků
Foto: archiv Petra Pastýříka
Sport

Most – Českou republiku bude na Mistrovství Evropy jednotlivců v soutěži strongman reprezentovat Mostečan Petr Pastýřík. Ve své kategorii do 105 kilogramů patří mezi nejsilnější Čechy.

Mistrovství se bude konat 22. června. O dva dny později se koná Mistrovství Evropy strongman týmů, kam byl vybrán jako kapitán českého národního týmu. „Obě nabídky jsem samozřejmě přijal a veškeré své momentální úsilí věnuji na tyto dvě špičkové evropské soutěže,“ říká Petr Pastýřík.

A jaké jsou podle jeho slov cíle českého týmu? „Jedeme tam s ambicemi umístění takzvaně na bedně,“ dodává. Rád by poděkoval za podporu rodině, přítelkyni, sparringpartnerům a v neposlední řadě sponzorům.

Českého siláka podporují Profimass, Triko4all, Markéta Šafářová, Sportovka Bowling Most, Gastro ambulance Woznica, Lukáš Dundr masáže a Kovo PB.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru