Od počátku naší činnosti jsme chtěli, aby zdravotnické oděvy v naší nabídce byly nejen funkční, ale také módní. Svět se mění a my držíme prst na tepu a těmto změnám se přizpůsobujeme, což nejlépe ilustruje kolekce Basic FRESH, osvěžená edice oděvů, doplňků a příslušenství, které si naši zákazníci oblíbili a oceňují.

Naše nejnovější kolekce zdravotnického oblečení posouvá hranice tradičního přístupu k oblečení zdravotnického personálu. Zapomínáme na jednotvárnost a omezení a představujeme módní, pohodlné a praktické modely, které fungují ve všech podmínkách - od klidné atmosféry v lázeňských a wellness prostorách až po hektický ruch nemocničních chodeb.

Styl a pohodlí v jednom

Nelze popřít, že lékařské oblečení je zcela specifické, protože musí být přizpůsobeno náročným profesím svých nositelů. Dříve se na něj pohlíželo výhradně prizmatem vysoké funkčnosti, dnes však styl a každodenní pohodlí hrají stejně důležitou roli.

Jak ji sestavíte? Každý den dokazujeme, že to jde!

Tradiční lékařské oděvy se vyznačovaly určitou uniformitou a pravidelností, což bohužel často odsouvalo pohodlí do pozadí. Od tohoto příběhu jsme se odpoutali tím, že jsme vytvořili oděvní řady, které kombinují vysokou kvalitu s moderním designem.

Odolné a pohodlné materiály (kombinace polyesteru a bavlny v poměru 65-35 %), výrazné prošívání, syté barvy, různé střihy - každý z našich návrhů je nejlepším potvrzením toho, že profesionalita v medicíně může jít ruku v ruce s vyjádřením vlastní individuality a péčí o každodenní pohodlí. A koneckonců takové pohodlí není jen otázkou osobního pohodlí, ale také efektivnější práce.

Kolekce Basic FRESH představuje svěží pohled na vybavení zdravotníků a mnoha příbuzných profesí. Je to více než jen módní a praktické oblečení. Je to malá revoluce, která se může promítnout do zcela nové kvality práce.

Od detailu k velkému obrazu: detaily, na kterých záleží

Víme, že detaily do značné míry určují vnímání celku, a proto v našich návrzích věnujeme pozornost i těm nejmenším detailům. Pevné švy, pohodlné a praktické šňůrky nebo prostorné kapsy jsou detaily, které se promítají do každodenní kvality a pohodlí.

Naše oděvy (spodní i vrchní část) jsou vybaveny chytře umístěnými kapsami, které umožňují snadný a rychlý přístup k nezbytným věcem, jako jsou klíče, peněženka nebo mobilní telefon, což usnadňuje každodenní život a zajišťuje, že tyto věci jsou vždy po ruce.

Dbali jsme také na to, aby oděvy dokonale padly různým siluetám, což znamená nejen velký počet dostupných velikostí (od XXS do XXXL), ale také stahovací šňůrky v pase nebo na nohavicích. Opět jsme si dobře vědomi toho, že to, co bude pro někoho hitem, může být pro jiného problematické, a proto některé z dostupných modelů takovým řešením vybaveny nebyly, aby bylo možné model přizpůsobit vašim preferencím.

Při navrhování naší kolekce jsme kladli velký důraz na volnost pohybu a osobní spokojenost každého uživatele. Ať už potřebujete provést přesný zákrok, nebo se rychle pohybovat po zařízení, naše oděvy vám poskytnou volnost, kterou hledáte.

Široký výběr barev a možností personalizace

V lékařské profesi je profesionální vzhled jako vizitka. Naše kolekce vám umožní nejen být plně profesionální, ale také zdůraznit styl vašeho zařízení a vyjádřit vlastní osobnost. A to vše díky široké škále dostupných barev.

V pánské řadě si můžete vybrat z 8 barev a v dámské kolekci je k dispozici dokonce 14 různých návrhů! Oděvy lze navíc dále personalizovat pomocí počítačové výšivky, což každému umožní vytvořit si individuálnější uniformu.

Nejenže tak máte možnost přizpůsobit si oblečení svým vlastním preferencím a stylu, ale také se vám bude ještě lépe nosit.

Věříme, že si zasloužíte oblečení, které vám pomůže vykonávat každodenní povinnosti v nemocnici, zubní ordinaci, kosmetickém salonu nebo jiném zařízení na sto procent. Nakupujte tedy ještě dnes a investujte do své každodenní pohody na nejvyšší úrovni.

Prohlédněte si kolekci: https://www.uniformshop.cz/

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru