Foto: Zoo Děčín
Výlety

Sleva platí v doprovodu jedné dospělé platící osoby a platí až na 2 děti, neplatí pro školní a jiné kolektivy. Výhodné vstupné se bude týkat všech dětských návštěvníků ve věku od tří do patnácti let. Za sníženou cenu lze navštívit i Expozici Rajské ostrovy. 

Navíc zoo připravila na tento den ještě akci s názvem Kamínkování na Zoostezce aneb “Se zvířátky za zvířátky“. Z důvodu výkopových prací v Žižkově ulici a apelu na využívaní pěších cest k zoo bude 1. června v době od 13 do 17 hodin možné na Zoostezce hledat oblíbené malované putovní kamínky a měnit je za své. Kamínky budou během odpoledne průběžně doplňovány. „S tímto nápadem přišly samy kamínkářky z Děčína, které chtěly zoo podpořit v době dopravních omezení na příjezdové cestě k zoo. Těšit se můžete na kamínky s motivy zvířat. Hledat je můžete nejen na stezce, ale i v areálu zoo,“ uvedla mluvčí zoo Alena Houšková. Kdo by se chtěl k akci připojit malováním kamínků, může je dopředu přinést do Expozice Rajské ostrovy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru