Most - V neděli 11. listopadu se uskuteční od 18 hodin již 5. ročník charitativní módní přehlídky Móda a hvězdy v Městském divadle v Mostě.

Velmi oblíbenou akci před již vyprodaným divadlem bude tradičně moderovat David Gránský a Karel Kašák, jako modelky se představí Veronika Kašáková, Nikol Švantnerová, Lucie Šlégr, Monika Leová, Inna Puhajková, Dina Cassama, Mónica Sofia, Barbora Mottlová, Taťána Makarenko, Hana Vágnerová, Petra Neuvirthová, Kateřina Malá, Lenka Čepáková, Lenka Kocmanová Taussigová, Lilian Sarah Fisherová nebo i mistryně Evropy v plavání Simona Kubová Baumrtová. Pány modely zastoupí Matyáš Hložek a Josef Kůrka spolu s tanečníky Daveem a Kozzim.

I v letošní roce se představí jako modelky a modelové také děti z Klokánku v Teplicích a dětského domova ve Vysoké Peci, se kterými Lucie Šlégr nacvičila emotivní vystoupení. Stejně tak se opět můžete těšit na přehlídku módy pro běžný život, kterou na mole předvedou energické a zralé dámy, které zrovna neoplývají těmi správnými modelkovskými křivkami.

Tento charitativní projekt je podpořen hejtmanem Ústeckého kraje, městem Most, a firmami GMS, České dráhy, Vršanská uhelna, Bilbo šmak, Lukda, Lagarto, Sapril, Lukda, Govin, FRK, SČVAK, a dalšími, i soukromými osobami.

Na mole budou představeny nové kolekce pro rok 2019 Svatebního salonu Delta, Ateliéru Moravec, Viva exclusive, Milano Chomutov, Beauty 2000, spodní prádlo a plavky firmy Raffiné a modely doplní luxusní brýle Optika Slavíková.

Během večera budou předány šeky s atraktivní částkou Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové, Klokánku v Teplicích a Ústí nad Labem a dětskému domovu ve Vysoké Peci.

0211moda2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru