V roli Heleny se objeví Julie Rovenská a do role Zaremby byl obsazen Petr Matuszek. Foto: Ústecký kraj
Co se chystá

Teplice – Teplická konzervatoř pro červen připravuje další ze svých unikátních projektů – premiéru slavné operety Oskara Nedbala Polská krev ve Velkém sále Krušnohorského divadla v Teplicích. Slavnostní premiéra se uskuteční 27. června v 19 hodin a bude jedním z vrcholů letošních oslav 100. výročí Krušnohorského divadla.

Operetu nastudoval dirigent Jiří Knotte, režie se ujal držitel ceny Thálie 2008 a osobnost roku Ústeckého Kraje v kategorii kultura v roce 2011 Vladimír Gončarov. V hlavních rolích vystoupí studenti a pedagogové teplické konzervatoře Julie Rovenská, Jakub Turek, Dominik Oravec, Barbora de Nunes-Cambraia, Petr Matuszek, Markéta Parýzková a další.

Účinkovat bude Symfonický orchestr a smíšený sbor Konzervatoře v Teplicích, pozvání ke spoluúčasti přijali i dětský pěvecký sbor Fontána ze ZŠ Maršovská a členové teplického Brixiho komorního souboru.

Více o představení a vstupenky jsou k dispozici ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru