Olympia připravuje festival dobrého jídla. Foto: archiv / Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice - Nenechte si ujít Burger Street Festival, který bude probíhat třetí červnový víkend v OC Olympia Teplice. Servírovat se budou ty nejlepší burgery, hranolky, zmrzliny, dortíky a nebudou chybět ani drinky. Festival se koná 14. - 16. června a vstup je samozřejmě zdarma.

„Slovní pozvánka nestačí. Burger street festival zkrátka musíte zažít. Dokonalá kombinace vůní, vyladěných chutí a servírování je totiž nezapomenutelný zážitek,“ láká k návštěvě marketingová manažerka Olympia Teplice a dodává: „Garantujeme vám, že od nás budete odcházet s úsměvem a plní inspirace na domácí grilovačky.“

Burger Street Festival začíná v pátek 14. června v 10:00 a končí v neděli 16. června v 20:00 hod. V pátek a v sobotu budou mistři streetfoodu připravovat své speciality do 21:00 hod. Návštěvníci se mohou těšit na dokonale vyladěné burgery, zlaté hranolky, delikátní zmrzliny, netradiční dortíky, nealkoholické nebo míchané drinky a samozřejmostí je i čepované pivo. Chybět nebude ani doprovodný program, soutěže a zájemci si mohou otestovat nový  Peugeot 3008. Stačí se zaregistrovat ZDE

V sobotu si navíc můžete na stánku Fly Heli zakoupit let vrtulníkem. Vrtulník bude startovat z přilehlé louky vedle obchodního centra.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru