Přípravy na demolici tohoto mostu v Litvínově jsou v plném proudu
Most přes Mezibořskou ulici v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Přípravy na stržení mostu přes Mezibořskou jsou v plném proudu. Dlouho očekávaná demolice starého mostu a stavba nového přes Mezibořskou ulici se blíží. Informuje o tom aktuálně město Litvínov na své facebookové stránce.

Prostor staveniště si převezme podle radnice 12. ledna sdružení Most Mezibořská - FIRESTA + VHS (Vodohospodářské stavby). Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova byl informován o objízdných trasách pro MHD již na konci minulého roku.

V současné době se řeší vyjádření dotčených orgánů k objízdným trasám pro veškerou dopravu, včetně náhradního jízdního řádu a dočasných zastávek pro autobusovou linku č. 13.

Kompletní informace včetně schématu objízdných tras budou brzy zveřejněny, ujistil litvínovský městský úřad.

V současné chvíli dopravu v Litvínově komplikuje několik staveb: Jde o rekonstrukci dopravního uzlu u Citadely, velkou stavbu dopravního terminálu u nádraží či rekonstrukci sítí u Elka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru