Pozor na špatné parkování. V Litvínově musela zasahovat odtahovka
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - V Halasově ulici někteří řidiči parkují tak, že způsobují neprůjezdnost ulice. Strážníci se vždy snaží kontaktovat řidiče, aby si přeparkoval. Pokud se jim to nedaří, ale je možno okolo vozu s opatrností projet, dají za stěrač upozornění na špatné parkování.

Jeden z řidičů si ale toto upozornění nevzal k srdci a zaparkoval posledně tak, že už by vozy integrovaného záchranného systému a vozy zimní údržby neprojely vůbec. Řidiče se nepodařilo kontaktovat, strážníci tak nechali vůz odvézt odtahovou službou na parkoviště dopravního podniku. Když se majitel ozval, situaci mu vysvětlili. Nejprve musel zaplatit pokutu a posléze ještě poplatek za odtah.

O několik dní později řešili odtahem strážníci neprůjezdnost a blokování výjezdu vozidel i v Jedličkově ulici poté, co se jim přes veškerou snahu nepodařilo zjistit, kde se majitelka vozu nachází.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru