Litvínov uzavírá most přes Mezibořskou ulici na hlavním průtahu městem
Vjezd na most v Podkrušnohorské ulici v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Během pátku 29. ledna dojde v Litvínově k avizované uzavírce přemostění přes Mezibořskou ulici. Výjimku pro vjezd na most mají do neděle řidiči autobusů. Od pondělí 1. února i oni budou jezdit po stanovené objízdné trase.

Veškeré informace k objízdným trasám, náhradním zastávkám MHD a jednotlivým krátkodobým uzavírkám souvisejícím s demolicí mostu najdou občané v Mapovém portálu města Litvínova. Ve městě budou taktéž vyvěšeny letáky s nákresem umístění náhradních zastávek MHD.

V termínu od 12. do 14. února bude zcela uzavřena i Mezibořská ulice v části pod mostem, protože v tomto termínu dojde k demolici mostu. Linka č. 23 pojede v těchto dnech od polikliniky přes Ruskou ulici, dále Valdštejnskou, ze které se napojí již na obvyklou trasu.

Další úplná uzavírka, tentokrát pro ulici Nerudova k LDN, je v plánu od 20. do 21. února.

Dále bude následovat částečná uzavírka této komunikace rozšířením zúžené příjezdové komunikace k LDN tak, aby byl zajištěn příjezd k LDN po celou dobu stavby při zachování bezpečnosti dopravy.

O objízdných trasách informujeme podrobně zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru