Ze střechy odlétlo 30 tisíc! Peníze se potom válely na zemi
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Řidiče v Litvínově, který si odložil příruční tašku na střechu vozu a následně odjel, si všiml pracovník kamerového systému tamní městské policie. Jakmile se řidič s vozem rozjel, příruční taška spadla na zem.

Pracovník kamerového systému upozornil hlídku strážníků, která kabelu na uvedeném místě našla. Určit majitele bylo snadné, v tašce byly jeho doklady. Kromě dokladů také hotovost ve výši 30 tisíc korun.

Roztržitý majitel tašky měl štěstí, že strážníci věděli, o koho se jedná. Muži tedy zavolali, ten jim potvrdil, že tašku skutečně nyní postrádá. Strážníci mu ji i s obsahem předali a sepsali předávací protokol.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru