Při odklízení sněhu došlo k nehodě. Kvůli úniku plynu potom nejezdily tramvaje
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Při odklízení sněhu z chodníku narazil v Litvínově vůz technických služeb kolem do závěry plynu, která je v zemi na chodníku před restaurací Nudle. Poklop uzávěry se pohnul a plyn značně unikal.

Strážníci požádali o spolupráci i kolegy z Policie ČR, bylo potřeba zcela odklonit z této oblasti dopravu. Strážníci a policisté tak uzavřeli ulici S. K. Neumanna ze severní i jižní strany, další hlídka odkláněla dopravu tak, aby „na východě“ nikdo nevjel do Žižkovy ulice. O havárii byl informován i dispečink Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova, aby do daného úseku nevjížděly tramvaje.

Po krátké době povolili plynaři pustit provoz ulicí S. K. Neumanna. Pouze ulicí Žižkova se nesmělo nadále projíždět. "Kvůli tomu, že tramvaje musely zůstat stát v zastávkách před touto ulicí, strážníci převezli k poliklinice jednu starší cestující, která potřebovala k doktorovi a s ohledem na její stav by nebyla schopna dojít k poliklinice pěšky," uvádí velitel městské policie Martin Klika.

Po 50 minutách od nahlášení úniku plynu odvolali plynaři veškerá opatření, strážníci tak pustili provoz i Žižkovo ulicí a mohly se opět rozjet taktéž tramvaje. S řidičem pracovního vozidla TS Litvínov, který poškodil uzávěru plynu při odklízení sněhu z chodníku, řešila incident taktéž Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru