Zlodějka si ve sběrném dvoře nabíjela telefon, komplicové tam uřezávali kabely ze starých lednic
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Jako z akčního filmu vypadala situace v sobotu po jedné hodině ranní u sběrného dvora v Litvínově. Strážníci si při obhlídce všimli ve sběrném dvoře světla z baterky. Bylo jim okamžitě jasné, že se po areálu pohybují nezvaní hosté.

Přivolané hlídky, ke kterým se přidala i hlídka PČR, se rozmístily na možné únikové cesty kolem areálu. Do sběrného dvora vstoupil psovod se psem. Pes u kontejneru na elektroodpad okamžitě objevil jednu osobu. Žena strážníkům tvrdila, že je tam sama, psa ani strážníky ale neoklamala.

Při zadržení dalšího pachatele museli použít donucovacích prostředků. Při kontrole kontejneru se ukázalo, že pachatelé uřezávali kabely od lednic. Strážníci také našli tašku, ke které se ani jeden ze zadržených nehlásil, v tu chvíli strážníci pojali podezření, že je v areálu ještě další osoba. Onen muž se pokusil v tu chvíli uniknout ze sběrného dvora, což mu překazil nejprve služební pes, následně muže zpacifikovali strážníci. Při vyšetřování na místě se ukázalo, že zadržená žena si v přístřešku pro pracovníky sběrného dvora nabíjela mobilní telefon.

Při použití donucovacích prostředků nedošlo ke zranění osob ani ke škodě na majetku, jak zadržených, tak zasahujících strážníků. Případ předali strážníci Policii ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru