Kdosi k popelnicím vystěhoval celý obývák. Nikdo v okolí ale nic neviděl
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínované opakovaně kritizují nepořádek kolem sběrných nádob. Problémy jsou hlavně v několika lokalitách. Někteří se nenamáhají odpadky vhodit do popelnice, i když je poloprázdná.

Za kontejnery v ulici Větrná v Janově kdosi vystěhoval spoustu nábytku. Na první pohled je patrné, že jde o téměř kompletní vybavení obývacího pokoje. Strážníci se pokoušeli na místě šetřením zjistit, kdo je původcem tohoto nadměrného odpadu, nikdo z okolí si ale nikoho nevšiml.

Strážníci nahromaděný odpad opakovaně řeší i ve Valdštejnské ulici. Při obchůzce si všimli ženy, která bez zaváhání odložila pytel s odpadky vedle popelnice. Ani se nenamáhala zjistit, zda je popelnice zaplněná. Strážníci jí tak museli vysvětlit, že se právě dopustila porušení vyhlášky o nakládání s odpady. Popelnice byla poloprázdná, a žena tak odklidila odpadky tam, kam patří. Pokud s odpadem budou nakládat takto všichni Litvínované, nikdy se čistého města nedočkají.

O den dříve si obsluha kamerového systému ve Valdštejnské ulici za nákupním střediskem Máj všimla mužů, kteří z přívěsného vozíku vykládají ke kontejnerům objemný odpad. Strážníci vůz zastavili za kruhovým objezdem. Vysvětlili jeho řidiči, že porušil vyhlášku o nakládání s odpady. Muž ze Slovenska a spolujezdec z Havířova museli lednici naložit zpět na vozík a zaplatit pokutu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru