Nedaleko litvínovského Lidlu našli pobodaného člověka s hlubokou ránou
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Zdravotnická záchranná služba spěchala k pobodanému člověku nedaleko supermarketu Lidl v Litvínově. Ještě před jejím příjezdem dorazili na místo strážníci Městské policie Litvínov.

"Při prvotním ošetřování napadený muž, který měl v noze hlubokou sečnou ránu, vypověděl, že byl napaden nedaleko stanového městečka," uvádí k případu velitel městské policie Martin Klika. Podle strážníků byl pobodaný muž bezdomovcem.

Strážníci s policisty, kteří rovněž dorazili na místo, se vydali ke stanovému táboru, kde si u svědků chtěli ověřit výpověď napadeného muže. Provedli i kontrolu ubytovny UNO, zda se zde nachází pachatel podle popisu, který napadený hlídkám sdělil.

Vyšetřování případu bylo následně již v režii Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru