Hádavá žena neunesla vykázání z bytu. Přišla se pomstít
Žena se pomstila na dveřích. Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Kvůli neustálému rušení společného soužití a klidu se mezi sebou pohádali nájemníci jednoho domu v Horské ulici v Litvínově. Došlo to tak daleko, že na místo museli přijet strážníci.

Ti zjistili, ve kterém bytě jsou problémoví nájemníci. Na místo se dostavila i majitelka bytu, která uvedla, že nájemní smlouvu má pouze přítomný muž. Žena, která s ním v bytě žije, nemá na užívání bytu žádný právní nárok. Z bytu byla proto vykázána.

To se jí ale zjevně nelíbilo. Zanedlouho se k domu vrátila a rozmlátila vstupní dveře. Hlídka Policie ČR ji na místě již nezastihla, bude věc oznamovat správnímu orgánu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru