Mladík přepadl večerku a pořezal majitelku
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Rušno bylo v neděli dopoledne na janovském sídlišti. Došlo k přepadení vietnamské večerky, kdy zloděj majitelku obchodu zranil v obličeji řeznou zbraní.

Muž sebral kabelu s částkou několika desítek tisíc korun. Strážníci i policisté zhlédli kamerové záznamy z prodejny i městského kamerového systému. Díky stopám ve sněhu se jim poměrně rychle podařilo vypátrat, kam útočník utekl. Stopy vedly až k bytu, ve kterém se nacházelo velké množství lidí. Všichni svorně tvrdili, že celou dobu, až do příchodu strážníků a Policie ČR spali a nikdo v poslední době do bytu nevstoupil.

Pod tíhou důkazů a opakovanému vysvětlování, jak závažná je situace, nakonec poukázali na mladíka, který se měl činu dopustit. Nakonec další muž vytáhl ze skříně oblečení, v němž byla schovaná ukradená kabela. Ovšem bez hotovosti.

Mladík se i přes nesporné důkazy odmítal přiznat, byl vzpurný a drzý.

Vyšetřování zločinu vede Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru