Litvínovská knihovna pomáhá lidem s registrací na očkování
Knihovna pomáhá seniorům s registrací na očkování. Foto: MKL
Litvínov

Litvínov – Mnoho zájemců o očkování proti nemoci Covid-19 z řad seniorů neví, jak této možnosti využít. Litvínovští knihovníci jim nabídli pomoc a již zaregistrovali více než třicet lidí.

Pokud je vám 70 a více let a nevíte si rady s registrací, přijďte do litvínovské knihovny v pondělky, úterky, čtvrtky a pátky v rozmezí od 8:00 do 11:00. Vezměte si s sebou kartičku pojištěnce, občanský průkaz a mobilní telefon (pokud ho vlastníte).

„Lidé jsou opravdu vděční a děkují nám. Hodně z nich vůbec netuší, jak se o očkování přihlásit, nebo mají strach někoho oslovit. Nás většina z nich má ráda a má k nám důvěru, i proto jsme místem, na které se obracejí o pomoc,“ říká Monika Říhová, jedna z knihovnic registrujících seniory.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru