Za šunku ani čokolády platit nehodlal. Zadržení se bránil, nakradené věci mu při tom vypadly z pod bundy
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Ač byl v minulosti odsouzen za krádež a potrestán nepodmíněným trestem, opět měl krást. Muž ve věku 46 let z Litvínova měl tento týden v odpoledních hodinách odcizit v litvínovském supermarketu cukrovinky a šunku.

Dvě balení šunky, čtyři čokolády a čokoládové bonbony, vše v hodnotě 1 489 korun si měl muž schovat pod oděv a poté prošel přes pokladny bez zaplacení. Krádež však odhalili pracovníci ostrahy a čekali na něj.

"Muž chtěl lup mermomocí ubránit a zadržení se aktivně bránil. Přitom mu z oděvu vypadly odcizené věci. Ty byly zajištěny a vráceny zpět do prodeje nepoškozené. Litvínovští policisté muži sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže a věc již ve zjednodušeném zkráceném přípravném řízení předali státnímu zástupci. Muž má bohatou trestní minulost," uvádí policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru