Nový bazén v Litvínově: Bude i divoká řeka, atrakce a velká vířivka. Vše za 327 milionů
Vizualizace: město Litvínov
Litvínov

Litvínov - Zastupitelé města Litvínova rozhodli o výběru nejvýhodnější nabídky na výstavbu nové plavecké haly ve městě, kterou předložila společnost METROSTAV DIZ + OHL, a to ve výši cca 327 milionů korun včetně DPH. Informuje o tom město Litvínov i s dalšími podrobnostmi ke stavbě.

Předmětem veřejné zakázky je výstavba plavecké haly - třípodlažní budova tvořená jednoduchým hranolem o výšce přibližně devět metrů. Podle projektu jsou v hlavní bazénové hale 25 metrový plavecký bazén se 6 drahami (hloubka 1,3-1,8 m), rekreační bazén s divokou řekou a vodními atrakcemi, dětské brouzdaliště, velká vířivka, Kneippův chodník, a na ochozu bazénové haly parní kabina (prohřívárna).

V přízemním podlaží je vstupní hala včetně občerstvení, vstup na letní koupaliště i do krytého bazénu, recepce, na níž navazuje zázemí pro návštěvníky (převlékací kabiny, šatny, WC a sprchy oddělené pro muže a ženy). Ze vstupní haly vede schodiště a výtah ještě do horního podlaží se saunovými provozy (parní sauna, herbal sauna, bio-sauna, ceremoniální sauna, vířivka, ledová studna, ochlazovací bazének) a cvičební sál.

V suterénu pod bazénovou halou je mimo jiné technické zázemí i gastro provoz pro letní koupaliště. V rámci zakázky dojde také k výstavbě nové trafostanice a parkoviště se 40 parkovacími místy. Nebude chybět ani obslužná komunikace a chodník od hlavní silnice ke vstupu do plavecké haly.

Před výstavbou plavecké haly dojde k demolici objektu stávajících šaten letního koupaliště.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru