Problémová žena v Janově nejspíš založila požár v paneláku
Ilustrační foto: archiv
Litvínov

Litvínov - Informaci o kouři valícím se z panelového domu v Janově v blocích R dostali litvínovští strážníci a další složky záchranného systému. Ve třetím patře hořel nepořádek v kumbálu.

Komora patřila k bytu, do něhož se nedávno nastěhovali noví nájemníci. Požár rychle uhasili obyvatelé domu, ještě než přijeli hasiči. Ti už na chodbu jen vyndali ohořelé věci z kumbálu. Nikomu se nic nestalo.

Nájemníci a další svědci z domu strážníky informovali o osobě, která dle nich kumbál zapálila. Strážníci mladou problémovou ženu velmi dobře znají a hned ji zajistili u vchodu do domu, kde si ji převzali kolegové z Policie ČR. Ti také dostali k dispozici kamerový záznam, na kterém je vidět osoba vycházející z domu právě ve chvíli, kdy se z chodby začal valit hustý dým.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru