Řidička porazila chodkyni u školy v Hamru, policisté chtějí vyslechnout svědky ze zastávky MHD
Snímek z kamery zachycující místo nehody. Foto: Policie ČR
Litvínov

Litvínov - Dopravní policie v Mostě hledá přímé svědky dopravní nehody, ke které mělo dojít v pátek dne 19. března 2021 v Litvínově v ulici Mládežnická kolem 08.45 hodiny (poblíž SOU Hamr).

Řidička osobního vozidla značky Renault Megane jela ulicí PKH ve směru od Janova na Litvínov. Na ulici odbočila do ulice Mládežnická. Při odbočování měla porazit chodkyni, která se zrovna v tu dobu pohybovala na vozovce. Zraněnou ženu transportoval vrtulník do zdravotnického zařízení.

Okolnosti nehody a míra zavinění je předmětem šetření dopravní policie. V souvislosti s tím policie hledá svědky, kteří nehodu viděli. K nehodě došlo naproti autobusové zastávky (zastávka ve směru na Litvínov) u SOU Hamr.

Z přiložené fotografie je zřejmé, že na této zastávce bylo několik osob. Ty a případné další svědky by policie potřebovala vyslechnout. Ti se mohou přihlásit na čísle 158 nebo přímo dopravní policii Most telefon 974 438 265.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru