Muž trápil v terénu své auto tak dlouho, až mu shořelo
Ilustrační foto: archiv HZS
Litvínov

Litvínov - Černý pátek měl řidič vozu Kia Sportage, který si chtěl na polní cestě kousek od skládky Celio vyzkoušet, co jeho vůz umí. Nakonec auto skončilo v plamenech a přišel o ně.

Když vůz tvz. túroval, najel na betonové panely, které byly položené v suchém travnatém porostu. V tu chvíli však pod vozidlem zajiskřilo a od toho chytla tráva a začalo hořet i auto. Řidič s ním nemohl z místa vyjet, jelikož bylo zaklíněné na panelech.

I se spolujezdkyní naštěstí stihl z auta utéct. Vůz a travní porost na místě hasily jednotky profesionálních hasičů a dobrovolná jednotka města Litvínova, auto nicméně kompletně shořelo. Veškeré informace potřebné k vyšetřování předali strážníci kolegům z Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru