OBRAZEM: Toto jsou Doteky jara! Podívejte se na práci mladých kadeřnic a kadeřníků na tradiční soutěži
Kadeřnická soutěž Junior 2022 v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Na dvě desítky žáků z osmi škol nejen z regionu Ústeckého kraje, ale i z Karlovarska, ukázaly, že mají v sobě notnou dávku nápadů a že svoji kreativitu umí přetvořit v krásné účesy.

V Litvínově to soutěžící dokázali na 21. ročníku nadregionální odborné kadeřnické soutěži Junior, kterou pořádá litvínovská SOŠ Litvínov-Hamr. Součástí byla i přehlídka modelů žáků oboru krejčí na téma Slet krásných čarodějnic.

Téma kadeřnické soutěže bylo letos Doteky jara. Posuďte z fotogalerie sami, jak se kadeřnice a kadeřníci popasovali se zadáním soutěže. Výsledky přineseme v samostatném článku po jejich vyhlášení. 

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru