Posílený spoj od dnešního dne pomáhá žákům s cestou do Meziboří
JÍZDNÍ ŘÁD LINKY Č. 23 Z LITVÍNOVA DO MEZIBOŘÍ A ZPĚT. FOTO: DOPRAVNÍ PODNIK
Litvínov

Litvínov, Meziboří – Pohodlnější cestu si od dnešního dne mohou užívat školáci a studenti, kteří z Litvínova ze zastávky od polikliniky jezdí do škol v Meziboří. Od dnešního dne byl na lince č. 23 přidán další spoj v 7.41 hodin.

Posílena však nebyla jen tato linka. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a. s. ve spolupráci s Ústeckým krajem a městem Litvínov připravil posílení provozu ještě u linky 60.

Pouze ve dnech školního vyučování bude zavedena na lince č. 23 nový spoj s odjezdem v 7:41 h z Litvínova, poliklinika do Meziboří a zpět a na lince č. 60 nová spoj s odjezdem v 6:54 h z Litvínova, nádraží do Oseku, Hrdlovská a dále do Oseku, kolonie (trasa a zastávky jsou shodné s linkou č. 13)," uvádí dopravní podnik na svém profilu na sociální sítí facebook.

Po doplnění linky volali jak rodiče školáků a studentů, tak představitelé škol, z čehož vzešlo úspěšné jednání s dopravním podnikem.

 

Posílen byl také spoj č. 60:

DP posílený spoj 60

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru