Jak vnímají děti Erbenovy pohádky? Na výstavu se můžete podívat v knihovně
FOTO: KZ MEZIBOŘÍ
Litvínov

Meziboří – Ve středu 10. května zavítalo pražské divadlo Láryfáry opět do Meziboří. Pohádka navazovala na výtvarnou výstavu na téma Erbenovy pohádky. 

 

Pro děti jsme vybrali pohádku Ene bene Erbene. Divadelní představení bylo plné pohádek od spisovatele K. J. Erbena s motem Alberta Einsteina, které zní – Chcete-li, aby byly vaše děti chytré, čtěte jim pohádky. Chcete-li, aby byly ještě chytřejší, čtěte jim více pohádek," uvedla vedoucí kulturního zařízení Lenka Pecáková. Bezmála plné hlediště děti se velice dobře bavilo. 

Spousta krásných výkresů na toto téma je instalována ve vestibulu Kulturního zařízení města Meziboří. Obrázky budou vystaveny po celý rok a zájemci si je mohou prohlédnout vždy v otvíracích hodinách městské knihovny Meziboří.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru