Za oslavou svého dne vyrazily děti do útulku
Dětský den v Městském útulku Litvínov. Foto: Městský útulek Litvínov
Litvínov

Litvínov – Každý rok mají děti stále větší výběr, kde mohou oslavit svůj mezinárodní svátek. Oslavy pro děti připravil také Městský útulek Litvínov.

„Děkujeme všem, kteří si přišli dětský den užít k nám do útulku," vyjádřil se vedoucí útulku Jan Novák s tím, že se akce velmi povedla. Děti si rozebraly 101 kartiček, kam dostávaly razítka ze stanovišť za splněné úkoly. Po jejich splnění na ně čekala odměna. Pro všechny návštěvníky útulku také byla připravena ukázka psí poslušnosti. „Děti nezapomněly ani na naše pejsky. Přinesly granule, psí pamlsky, piškoty, masový salám pro pejsky i konzervy," vypočítal Jan Novák dárky pro opuštěná zvířátka.

8

80

61

66

 

44

45

51

67

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru